Društvo YSLAJDER

POČINJE ZAGREVANJE: DOĐITE U SUBOTU NA PROMOCIJU WEBIZ KONFERENCIJE

Krajem marta, već petu godinu zaredom, Zrenjanin postaje centar IT industrije, digitalnih tehnologija i digitalnog marketinga a sve to zahvaljujući Webiz konferenciji.

Webiz se ove godine održava od 30. marta do 2. aprila, s tim što se 30. i 31. marta realizuje Webiz edukacija, a od 31. do 2. aprila Webiz konferencija. Kao i svake godine, posetioce konferencije očekuje izuzetno kvalitetan program, sa velikim brojem eminentnih predavača, IT kompanija, kao i partnera Webiz-a koji će se predstaviti kroz predavanja, aktivacije i promotivne aktivnosti.

– Konferencija je i ove godine podeljena na tri celine u tri dana: petak će obeležiti motivaciona predavanja keynote predavača, od kojih bismo izdvojili Lazara Džamića, marketinškog stratega i velikog motivatora, kao i Steli Eftija, i više nego interesantnog govornika koji nam dolazi direktno iz Silicijumske doline iz SAD. Drugi dan obeležiće predavanja predstavnika IT kompanija i stručnjaka iz specifičnih oblasti koje koriste inovativne i digitalne tehnologije. Treći dan, nedelja, rezervisan je za preduzetničke priče, gde će posetioci moći da čuju niz zanimiljivih predavanja gde su dobre ideje i motivacija prerasle u uspešne preduzetničke priče – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Kada je reč o Webiz edukaciji, ona je posvećena samo jednoj temi, E-Commerce poslovanju.

Jednu od najaktulenijih tema iz oblasti modernog poslovanja predstaviće stručnjaci iz nekoliko E-commerce kompanija, kao i stručnjaci koji se bave različitim aspektima E-commerca: logistika, dostava, promocija, prodaja… Samo otvaranje Webiz dukacije obeležiće predstavljanje velikog istraživanja Gemiusa o navikama potrošača i E-commercu za Srbiju u 2016. godini.

Kao i ranijih godina, Webiz se Zrenjanincima predstavlja na promociji, koja je ove godine organizovana u „Kafematu“, u subotu, 4. marta, od 18 do 21 sat.

– Posetioce očekuje slano – slatko posluženje, a Kafemat će kao pravi domaćin Webiz promocije za svakog gosta obezbediti gratis kafu uz poručeno piće. Tim Webiza i ja bićemo na usluzi svim posetiocima za bilo kakva pitanja i inormacije o Webiz-u. Na promociji će biti i nekoliko Webiz predavača koje će gosti već sada moći da upoznaju. Obećavam da ću na promociji otkriti i neke nove, ekskluzivne informacije vezane za sadržaj i predavače Webiza koje do sada nismo objavljivali. Nadam se da ćemo se lepo družiti u Kafematu, pa svratite – rekao je Vladimir Kovač.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz