Društvo

POČINJE WEBIZ EUFORIJA: 1. marta besplatna predavanja na fakultetu, uveče žurka!

webiz

Približava se Webiz konferencija, događaj koji mladi i proaktivni Zrenjaninci koji svoje karijere počinju u oblasti digitala, tehnološkog preduzetništva i IT-a, ne propuštaju već 7 godina, a koji se ove godine održava od 29. do 31. marta u Hotelu Vojvodina.

 

Organizatori Webiza rešili su da nas podsete kako izgleda Webiz euforija. Zato 1. marta, u saradnji sa Studentskim parlamentom fakulteta „Mihajlo Pupin“, realizuju niz dešavanju u Zrenjaninu. Sugrađanima će biti predstavljeno šta sve mogu da očekuju od Webiz konferencije.

 

Tokom prepodneva, sa početkom od 10.30 časova, u novom amfiteatru Fakulteta, održaće se četiri predavanja, za koje je ulaz slobodan.

 

Vera Stojanović, delivery manager u kompaniji Levi9, održaće predavanje „Priručnik za pronalazak željenog posla“. Maja Nedučić, chief people officer u kompaniji VegaIT Sourcing, pričaće nam šta je to „Mindfulness“, a od Nevene Sofranić, osnivačice Omnes Group, saznaćete šta bi ona poručila „Juniorima, iskreno“. Četvrto predavanje je predavanje iznenađenja.

 

– Za sada vam možemo reći da će ga održati mladi lokalci, svetskog glasa – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

 

Nakon predavanja studenti se mogu upoznati sa sadržajem Webiz konferencije i predavanjima koja ih očekuju. Moći će da saznaju i neka od najvažnijih imena predavača koji će od 29. do 31. marta biti gosti našeg grada.

 

Webiz je poznat i po dobrom provodu

 

Takođe, Webiz ekipa svake godine pruža priliku studentima da budu deo organizacije ovog velikog događaja, pa će tako biti i ovog puta.

 

– Ukoliko želite da volontirate na Webiz konferenciji, iz prve ruke saznate kako to sve izgleda iza kulisa i steknete ozbiljno iskustvo u organizaciji događaja, obavezno 1. marta budite na fakultetu. Tada ćemo birati nove volontere! Do sada smo sarađivali sa velikim brojem studenata, na obostrano zadovoljstvo. Dokaz za to je da im mi i dalje dajemo priliku da budu deo našeg tima. S druge strane, među njima je dosta onih koji se već godinama rado odazivaju našem pozivu i važe za Webiz ambasadore – kaže Kovač.

 

Webiz je poznat i po dobrom provodu, pa će tako biti i ovog puta. U klubu Kafemat od 22.30 časova očekuje nas „Webiz Teaser Žurka“, DJ i promotivne cene pića.

 

– Ulaz je slobodan, kako za predavanja na fakultetu, tako i uveče za žurku u Kafematu. Cilj nam je da što više mladih Zrenjaninaca upozna baš sve segmente Webiza. Više informacija o dešavanjima 1. marta u okviru „Webiz Teaser“ događaja potražite na Facebooku – kaže Kovač.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz