Društvo YTOP

POČELA JE WEBIZ GROZNICA, JOŠ MALO SLOBODNIH MESTA!

ZRENJANIN – Poslednjih šest godina, kada u Zrenjaninu dođemo do polovine marta, mlade, a pogotovo studente, počne da trese Webiz groznica! Na svega desetak dana od početka šeste po redu Webiz konferencije, ali i pete Webiz edukacije, u Zrenjaninu se još uvek ne može naslutiti kakva pozitivna atmosfera i energija će zadesiti grad.

 

Webiz

 

Ono što može poslužiti kao naznaka da će Zrenjanin još jednom biti domaćin jednog velikog događaja jeste podatak da smeštaja u hotelu “Vojvodina” u periodu trajanja Webiz-a nema već gotovo nedelju dana, kao i da je većina kvalitetnijeg privatnog smeštaja u Zrenjaninu popunjena!

 

Naredni dani su prilika da se Zrenjaninci odluče i prijave za jedan od najvećih događaja kada su u pitanju informacione tehnologije, tehnološko preduzetništvo i poslovanje putem interneta, jer mesta ima samo još malo, a s obzirom na to da smeštaja gotovo da više i nema, Zrenjaninci imaju šansu da ugrabe kartu više.

 

Kako bismo vam približili šta se to ove godine dešava na Webiz-u, pozvali smo Vladimira Kovača, direktora Webiz konferencije, da sa vama podeli najsvežije informacije vezane za Webiz.

 

– Ove godine smo posebno uzbuđeni, jer smo uspeli da pripremimo dva jednako kvalitetna događaja koja se od 22. do 25. marta održavaju pod brendom Webiz u hotelu “Vojvodina”. Program kreće sa Webiz edukacijom, koja se drugu godinu za redom održava sa jedinstvenom temom, a to je E-commerce. Od 22. do 23. marta, Zrenjanin će biti domaćin, slobodno možemo reći, najvećeg E-commerce događaja u Srbiji ove godine, jer nam kao predavači dolaze predstavnici kompanija iz Italije, Holandije, Slovenije i Hrvatske, te će edukacija ove godine sa punim pravom imati međunarodni karakter. Pored inostranih predavača, po prvi put u Srbiji će predavanje održati predstavnik jedne od najvećih konsultantskih kuća u svetu, McKinsey, a da oni nisu izuzetak, potvrđuje i prisustvo predavača iz kompanija poput Mastercard-a i Societe Generale banke – najavljuje Kovač.

 

Webiz edukacija ove godine predstavlja jedinstvenu priliku za zrenjaninske privrednike da prisustvuju izuzetno kvalitetnom poslovno – edukativnom događaju, te ovim putem ih pozivamo da iskoriste prednost domaćeg terena i prijave se dok još ima mesta.

 

– Što se tiče Webiz konferencije koja počinje u petak, 23. marta, u 15 časova, tu zaista novinama nema kraja. Od predavanja Shawn-a Murphy-a koji dolazi na Webiz iz Bostona, do laserske harfe koja će zatvoriti konferenciju, dešavaće se mnogo toga novog. Ove godine se otvara još jedna sala za predavanja u hotelu “Vojvodina”, pa će program biti bogatiji za tri nove celine: Kreativno dobro jutro, Crypto zonu, i Webiz WordPress Meetup, novi sadržaji i formati koji će ove godine učiniti ceo događaj potpunijim i kvalitetnijim. U okviru hotela “Vojvodina” biće uređena i Webiz Chiill zona, prostor gde će tokom sva tri dana posetioci moći da uživaju u muzici i zanatskom pivu Dogma. Radionice se podrazumevaju, a ove godine imamo i debate kao novi format predavanja na konferenciji – ističe Kovač.

 

– Ono o čemu svi pričaju tokom cele godine su i Webiz networking žurke, pa ove godine spremamo zaista vruće Webiz večeri u kafe klubu Kafemat. Prvo veče, u petak, 23. marta, očekuje nas jedan od najpoznatijih beogradskih DJ-eva, Marko Gangbanger, dok u subotu, tradicionalno najbolju žurku u Zrenjaninu tokom godine, dolazi najbolji klupski bend u Srbiji – Girls, Boyz & Toys – naglašava naš sagovornik.

 

Za sam kraj, IZNENAĐENJE! U četvrtak, 22. marta, u Kafematu će biti održan i FuckUp Night, u organizaciji ICT Hub-a, prijatelja Webiz konferencije, a Zrenjaninci će moći da čuju poslovne neuspehe od poznatih lica iz sveta startup-a i biznisa. Ulaz na FuckUp Night je slobodan, ali će prednost imati oni koji su se prijavili na Webiz.

 

Zaista puno razloga da iskoristite ovo malo vremena i prijavite se za Webiz edukaciju i Webiz konferenciju, te da tokom četiri dana čujete puno zanimljivih priča i usvojite praktično znanje i iskustvo koje će predavači podeliti sa vama na Webiz-u!

Podeli članak
sinovoz
FAM