Društvo

PERSU MARKETI OPREMILI KABINET U ŠKOLI „JOVAN TRAJKOVIĆ“

kabinet-ekonomska-skola

ZRENJANIN – Kao vid podrške dualnom obrazovanju, PerSu marketi opremili su kabinet za praktičnu nastavu trgovaca u Ekonomsko-trgovinskoj školi „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina.

 

 

Svečano otvaranje kabineta bilo je u subotu, 27. januara, u sklopu proslave školske slave Sveti Sava, uz prisustvo velikog broja medija, profesora, đaka i njihovih roditelja.

 

Na ovaj način učenici će biti u mogućnosti da na praktičan način vide i nauče sve ono što ih očekuje na budućem realnom radnom mestu.

 

 

Kompanija „BB Trade“ a.d. već nekoliko godina unazad uspešno sarađuje sa Ekonomsko-trgovinskom školom, na taj način što njeni učenici pohađaju praksu u PerSu marketima.

 

 

„Sada je ova saradnja unapređena i podignuta na viši nivo. Pored donacije, pohađanja prakse, neretko su učenici bili u prilici da prisustvuju predavanjima zaposlenih „BB Trade“-a i da se bliže upoznaju sa intenzivnim promenama u trgovini, kako u samoj tehologiji, tako i kupovnim navikama i potrebama potrošača. Na ovaj način, dosadašnja uspešna saradnja kompanije „BB Trade“ a.d. i Ekonomsko-trgovinske škole, proširena je na obostrano zadovoljstvo“, navodi se u saopštenju PerSu marketa.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Sramota je što školsku slavu nisu proslavili u hotel „Vojvodina“ kao što su uvek tamo proslavljali.

sinovoz