Društvo

PECIVO ZA NAJMLAĐE PACIJENTE

ZRENJANIN – Kompanija “Don Don”, u čijem sastavu posluje zrenjaninski “Žitoprodukt”, uručila je u petak drugi kontingent donacije, oko 100 kilograma slatkog i slanog peciva, dečjem odeljenju Opšte bolnice u Zrenjaninu.

Goran Radovanović i Tatjana Stanković
Goran Radovanović i Tatjana Stanković

Načelnica Pedijatrijske službe dr Tatjana Stanković zahvalila se na ovom humanom gestu kompanije “Don Don”, istakavši da je ovom godišnjom donacijom, koja je već postala tradicionalna, za najmlađe pacijente obezbeđena užina tokom cele godine.

– Verujem da će naši proizvodi olakšati rad zaposlenima, ali i ulepšati bolničke dane najmlađim pacijentima. “Don Don” već godinama donira proizvode zrenjaninskoj bolnici, okoliko koliko je potrebno, a na godišnjem nivou to iznosi 500 kilograma smrznutog slatkog i slanog peciva – istakao je Goran Radovanović, rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije “Don Don”.

U zrenjaninskoj bolnici su zahvalni na donaciji, jer im olakšava nabavku i pripremu obroka za male bolesnike. Iz ove zdravstvene ustanove poručuju i drugim kompanijama i ljudima dobre volje koji su u mogućnosti da na svoj način podrže adaptaciju objekta u kojem se leče najmlađi pacijenti celog srednjobanatskog regiona.

Podeli članak
sinovoz
FAM