Društvo

OVO JE VEST: Oni su najbolji studenti, oni su naš ponos! (Foto)

najbolji studenti
Foto: Univerzitet u Novom Sadu

U Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu organizovan je svečani prijem kojem su prisustvovali najbolji studenti Univerziteta u školskoj 2017/2018. godini. Tom prilikom, svečano su uručene Nagrade najboljem studentu fakulteta Univerziteta u Novom Sadu (ukupno 12 nagrađenih studenta) i Izuzetne nagrade za završene studije i ostvarenu ukupnu prosečnu ocenu 10,00 u školskoj 2017/2018. godini (ukupno 19 nagrađenih studenata).

 

Nagrada najboljem studentu fakulteta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini sastoji se od sertifikata i novčanog dela nagrade (jednokratne stipendije) u iznosu od 13.300 dinara. Izuzetna nagrada za završene studije sastoji od sertifikata i jednokratne stipendije u iznosu od 10.000 dinara.

 

Nagrade su uručili rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Jakšić i prorektorka za nastavu prof. dr Sanja Podunavac – Kuzmanović. Svečanosti su, pored nagrađenih studenata, prisustvovali dekani i prodekani fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

 

Nagradu najboljem studentu dobila je i Jovana Popov iz Srpskog Itebeja. Ona je na Filozofskom fakultetu studirala Ruski jezik i književnost.

 

– Zaposlila sam se i upisala sam master studije prošle jeseni. Radim u NIS-u, u Službi za podršku stranim državljanima. Stvarno se radujem ovom priznanju – izjavila je Jovana, čiji je prosek ocena 10,00.

 

Nagrada najboljem studentu dodeljena je i Mariji Nedić sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

 

Izuzetnu nagradu za završene studije dobili su Tamara Zorić i Marija Nedić, sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina, čiji je prosek ocena 10,00.

 

najbolji studenti
Foto: Univerzitet u Novom Sadu

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz