Društvo YTOP

OVO JE KORISNO: ISKUSTVA PROGRAMERA IZ REALNE PRAKSE

fakultet

ZRENJANIN – Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, Gradskom upravom i ovdašnjom Nacionalnom službom za zapošljavanje, organizuje stručnu tribinu pod nazivom „Iskustva programera iz realne prakse“. Tribina će biti održana u ponedeljak, 20. marta, sa početkom u 18 časova, u Amfiteatru Tehničkog fakulteta. 

fakultet

Cilj tribine je dati odgovore na sledeća pitanja – šta se očekuje od programera, koja znanja, sposobnosti i ponašanje, zatim koja znanja i veštine se stiču na fakultetu, a koje su potrebe za dodatnim usavršavanjem, koji su problemi u radu i da li kvalitet nastave na fakultetu ima uticaja, kao i koje su preporuke fakultetu za dalje unapređenje nastave.

Prisutne će, u uvodnom delu, pozdraviti dekanka Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ prof. dr Dragica Radosav, prodekanka za nastavu prof. dr Dijana Karuović, i prodekan za nauku prof. dr Branko Markoski. 

O iskustvima iz firmi govoriće Miodrag Bogunović i Tatjana Orelj, iz IT odeljenja Gradske uprave Zrenjanin, Slađana Grubanov, iz ASSECO _ SEE iz Beograda, i Boban Mikšin, iz Vega IT Novi Sad.

Takođe, više predavača iz različitih zrenjaninskih i novosadskih firmi, ali i firmi iz Beograda i Čačka, daće odgovore na pitanja koja obrađuje ova tribina.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Fakultet „Mihajilo Pupin“ u Zrenjaninu je dobro orgranizovana visoko skolska ustanova u kojoj se moze steći znanje koje će potom biti i primenjeno na tržištu rada, istakao bih primer prof. dr Branko Markoski, kao odličan primer profesionalnosti i posvećenosti kada je u pitanju nauka i njena primena.

sinovoz