Društvo YSLAJDER

OVI TALENTOVANI ĐACI SU OSTVARILI IZUZETNE REZULTATE

talentovani-djaci

ZRENJANIN – Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i rukovodilac Regionalnog centra za talente Robert Sabo primili su danas učenike koji su ostvarili izuzetne rezultate na naučnim takmičenjima, a sadašnji su i budući polaznici Centra za talente.

 

 

– Grad pruža podršku u skladu sa svojim mogućnostima, a učenici nas sve usreće kada se sa nekih takmičenja vrate sa dobrim rezultatima – izjavio je Radišić.

 

Nastavnica u školi „Žarko Zrenjanin“ Snežana Vranješ govorila je o rezultatima koje su učenici ove škole postigli na državnom prvenstvu u istraživačkim radovima.

 

A Matija Stanišić, učenik šestog razreda škole „Dositej Obradović“, novi je državni prvak u fizici. Na prijemu je bio sa svojim nastavnikom – mentorom Metodijem Nikolovim.

 

– Obožavam fiziku i mislim da ću se njome baviti u životu – rekao je nakon prijema Matija i dodao da nije bilo teško stići do republičkog takmičenja, ali je na državnom nivou konkurencija bila vrlo jaka.

 

Učenicima su, nakon prijema, uručeni prigodni pokloni Regionalnog centra za talente.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Nema nigde ni jednog učenika muzičke škole, a imali smo toliko laureata ove godine, kao na primer, devojčicu Ivanu Sakač, gitaristkinju, koja je pre mesec dana bila laureat na takmičenju u Novom Sadu i svirala je bolje i od mnogo starijih kandidata.

sinovoz