Društvo

ORGANIZACIJE CRVENOG KRSTA ARADA, BEKEŠČABE I ZRENJANINA POTPISALE UGOVOR O SARADNJI

ZRENJANIN – Sporazum o saradnji organizacija Crvenog krsta Arada, Bekeščabe i Zrenjanina potpisan je danas u prostorijama ovdašnjeg Crvenog krsta.

crveni-krst-ugovori

Arad i Bekeščaba su u dugogodišnjoj saradnji sa Zrenjaninom, i ovaj sporazum će dovesti do toga da se i u budućnosti sarađuje.

Biće mnogo novih aktivnosti i sadržaja u sva tri grada. Ova dva grada pripadaju državama koje se nalaze u Evropskoj uniji, i verujemo da će nam to proširiti vidike. Osim razmene iskustava na raznim poljima uslediće ozbiljniji zajednički projekti. Prvi korak će biti saradnja sa mladima, jer su oni učesnici gotovo svih događaja koje organizuje Crveni krst – izjavila je Aleksandra Tanasijević, sekretarka u Crvenom krstu.

crveni-krst-ugovori

Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika, koji je istakao koliko Grad dobro sarađuje sa Crvenim krstom.

– Grad Zrenjanin je u ovoj instituciji video partnera i prijatelja. Radimo zajedno i onda kada je to našim sugrađanima neophodno, kao kada su bile poplave, ili snežni nanosi. Tada je Grad zajedno sa aktivistima Crvenog krsta bio na terenu. Imamo i projekat koji ima za cilj smanjenje siromaštva, delimo 250 toplih obroka našim sugrađanima. Posebno bih se zahvalio volonterima bez kojih sve ovo što radimo i organizujemo ne bi bilo toliko uspešno – rekao je Santovac.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz