Društvo YTOP

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA DODELU SREDSTAVA

ZRENJANIN – Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Zrenjanina obaveštava izbegla i interno raseljena lica da je objavljen javni poziv za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodica izbeglica i interno raseljenih lica na teritoriji Zrenjanina kroz kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

 

javni poziv

 

Prijave na javni poziv se podnose od danas, 6. decembra, do 22. decembra, a obrasci za prijavu i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, Trg slobode 10, ili na broj telefona 023 315 – 0186.

 

Takođe, obaveštavaju se i socijalno najugroženije porodice izbeglih i interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji grada Zrenjanina da je objavljen javni poziv za dodelu paketa pomoći u hrani i dodelu jednokratne novčane pomoći.

 

Prijave na ovaj javni poziv se podnose od 6. do 13. decembra, a obrasci za prijavu i sve dodatne informacije i u ovom slučaju mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, na prethodno naveden broj telefona, ili adresu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz