Društvo Vesti Zrenjanin

Obezbeđeni novi vaučeri za odmor u Srbiji, počelo podnošenje prijava

banja rusanda
Foto: Banja "Rusanda" (promo)

I ove godine građanima će biti deljeni vaučeri za odmor u Srbiji. Na ovaj način, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija podstiče razvoj domaćeg turizma.

 

Vaučeri za odmor, naime, važe za usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima, u trajanju od najmanje pet noćenja, izvan prebivališta korisnika. Vrednost jednog vaučera iznosi 5.000 dinara.

 

Popunjena prijava i prateća dokumentacija podnose se samo na šalterima „Pošte Srbije“. Obrazac za prijavu se može preuzeti sa sajta pomenutog ministarstva, ili dobiti na šalteru „Pošte“.

 

Prijavljenim licima koja su stekla pravo na vaučer, Ministarstvo preko „Pošte Srbije“ dostavlja vaučere lično na adresu u vidu vrednosnog pisma.

 

Rok za podnošenje prijava je do 15. oktobra.

 

Pročitajte još: PICCOLO: Da ponovimo fenomenalni provod sa dočeka Nove godine!

 

Podsećamo da vaučer može da koristi samo lice na čije ime i glasi. Korisnik ovim vaučerom plaća samo uslugu smeštaja. Njime nije moguće plaćanje usluga ishrane, pića, zdravstvenih i drugih usluga, boravišne takse i drugog.

 

Ukoliko ukupna cena pružene usluge smeštaja prelazi iznos vaučera, korisnik razliku doplaćuje sopstvenim sredstvima.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM