Društvo Foto dana

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DECU IZ GRADSKIH VRTIĆA

ZRENJANIN – Prigodnim novogodišnjim paketićima kompanija „Gomex“ je obradovala dečake i devojčice iz gradskih vrtića u Zrenjaninu, a simbolična primopredaja džakova punih slatkiša i slaniša obavljena je u vrtiću „Leptirić“.

Kako to već obično biva, mališani nisu krili svoje oduševljenje pred punim džakovima sa logom „Gomex“-a, a u njihovo ime zahvalile su se vaspitačice.

„Tokom boravka u vrtiću „Leptirić“, u zrenjaninskom naselju „D-3“, saznali smo i da su skoro svi klinci i klinceze pisali pisma Deda Mrazu, a najviše su tražili igračke za male majstore i male lekare, zatim lutke i plišane medvediće, a bilo je i „ozbiljnijih“ zahteva poput mobilnih telefona i tablet uređaja“, kažu u kompaniji „Gomex“ i dodaju da ova donacija predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje između te kompanije i Predškolske ustanove Zrenjanin, započete pre nekoliko godina.

Inače, tokom minulog vikenda, kompanija „Gomex“ je omogućila najmlađim potrošačima u zrenjaninskom i šabačkom „Total“-u besplatno fotografisanje sa najpopularnijim dedom na svetu – Deda Mrazom. Fotografije dece sa Deda Mrazom bile su besplatne i to je još jedan lep gest „Gomex“-a na pragu novogodišnjih praznika.

Podeli članak
sinovoz
FAM