Društvo YSLAJDER

NOVO RUKOVODSTVO GRADSKE ORGANIZACIJE REZERVNIH VOJNIH STAREŠINA

Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina

ZRENJANIN – Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina, koja je održana u ponedeljak, za predsednicu je izabrana Tanja Dulović. Skupština je izabrala i novi Upravni odbor koji čine Dragan Beljanski (zamenik predsednika), Goran Starčević, Dragan Puzović, Danica Marinkov, Goran Gluvajić i Mile Novaković. U Nadzornom odboru će biti Milenko Cukućan (predsednik), Milutin Stevšić i Đura Zavišin.

Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina
Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina

Skupština je odala priznanje članovima koji su sačuvali organizaciju u proteklim godinama, te su Zoran Miškeljin, Jovan Munćan, Jovan Ugrinov i Šandor Mesaroš proglašeni za počasne članove organizacije.

Kako je saopšteno, Organizacija RVS Zrenjanina će biti smeštena u zrenjaninskoj kasarni, unapređivaće saradnju sa Komandom za razvoj banatske brigade i Centrom Ministarstva odbrane, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Gradom Zrenjaninom i drugim organizacijama i institucijama.

Prva aktivnost je predviđena u saradnji sa Komandom za razvoj banatske brigade na manifestaciji “Otvoreni dan” koji je zakazan za 11. oktobar i gde će se predstaviti organizacija rezervnih vojnih starešina. Okvirnim planom rada je najavljeno sređivanje baze podataka o članstvu, obezbeđenje stabilnog finansiranja i upoznavanje šire javnosti sa zadacima organizacije RVS.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz