Društvo YSLAJDER

NOVO RUKOVODSTVO GRADSKE ORGANIZACIJE REZERVNIH VOJNIH STAREŠINA

Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina

ZRENJANIN – Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina, koja je održana u ponedeljak, za predsednicu je izabrana Tanja Dulović. Skupština je izabrala i novi Upravni odbor koji čine Dragan Beljanski (zamenik predsednika), Goran Starčević, Dragan Puzović, Danica Marinkov, Goran Gluvajić i Mile Novaković. U Nadzornom odboru će biti Milenko Cukućan (predsednik), Milutin Stevšić i Đura Zavišin.

Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina
Izborna skupština Gradske organizacije rezervnih vojnih starešina

Skupština je odala priznanje članovima koji su sačuvali organizaciju u proteklim godinama, te su Zoran Miškeljin, Jovan Munćan, Jovan Ugrinov i Šandor Mesaroš proglašeni za počasne članove organizacije.

Kako je saopšteno, Organizacija RVS Zrenjanina će biti smeštena u zrenjaninskoj kasarni, unapređivaće saradnju sa Komandom za razvoj banatske brigade i Centrom Ministarstva odbrane, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Gradom Zrenjaninom i drugim organizacijama i institucijama.

Prva aktivnost je predviđena u saradnji sa Komandom za razvoj banatske brigade na manifestaciji “Otvoreni dan” koji je zakazan za 11. oktobar i gde će se predstaviti organizacija rezervnih vojnih starešina. Okvirnim planom rada je najavljeno sređivanje baze podataka o članstvu, obezbeđenje stabilnog finansiranja i upoznavanje šire javnosti sa zadacima organizacije RVS.

Podeli članak
sinovoz
FAM