Društvo

Nove direktore dobilo devet osnovnih škola na teritoriji grada Zrenjanina

skola-petar-petrovic-njegos
Osnovna škola "Petar Petrović Njegoš"

Nove direktore dobilo je devet osnovnih škola na teritoriji grada Zrenjanina.

 

– Posle isteka mandata, razrešeni su stari a izabrani novi direktori u nekoliko gradskih i seoskih osnovnih škola – kaže za portal zrenjaninski.com Slaviša Vlačić, član Gradskog veća zadužen za obrazovanje. – Za ovu godinu to bi bili svi konkursi i imenovanja, a naredne godine ističe mandat direktorima još nekoliko škola, dodaje Vlačić.

 

Nova direktorka škole „Petar Petrović Njegoš“ je Marija Mioković. Dosadašnji direktor te obrazovne ustanove Miroslav Brnjoš novi je direktor škole „Žarko Zrenjanin“, a na to mesto došao je posle Ivane Bošnjak Bošnjak.

 

Novu direktorku ima i škola „Vuk Karadžić“ – umesto Tatjane Pavlović, direktorka je Slavica Nađalin. Nova direktorka škole „Jovan Jovanović Zmaj“ je Tanja Rođenkov, a na to mesto došla je posle Saše Bosića.

 

Direktorku je dobila i škola u Melencima. Umesto Aleksandra Ludoškog, u naredne četiri godine školu će voditi Natalija Makivić.

 

Direktor škole u Mužlji Zoltan Halai otišao je u penziju, a na mesto direktora izabran je Atila Molnar.

 

Nova direktorka škole u Aradcu je Marjena Križan Zakić, direktor škole u Lazarevu Siniša Panić, a u Banatskom Despotovcu Ivana Jež Lončar.

 

– Što se tiče srednjih škola, tu je ove godine došlo do jedne promene. Umesto Milinka Babića, na mesto direktora izabran je Đorđe Klać – dodaje Slaviša Vlačić.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.