Društvo

NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA: Za godinu dana broj poseta porastao za 18 puta!

zrenjaninski
Sve najbolje u 2017. godini želi vam portal zrenjaninski.com (Foto: Dušan Bartolović)

Prošlo je tačno godinu dana otkako je portal „Zrenjaninski“ počeo sa radom. Za ovih 12 meseci uspeli smo da broj poseta povećamo za čak 18 puta! Ovako brz rast dosad nije zabeležen u lokalnim medijima.

Broj poseta i novih čitalaca raste iz meseca u mesec
Broj poseta i novih čitalaca raste iz meseca u mesec

Portal „Zrenjaninski“ je u martu 2016. zabeležio 155.458 poseta, što je za 11.245 više u odnosu na februar. Takođe, zabeležili smo i 216.127 otvaranja stranica, što je za 15.671 više u odnosu na februar.

Naša nastojanja da čitaocima svih pet opština srednjeg Banata ponudimo kvalitetan informativni sajt, sa jasno određenom uređivačkom koncepcijom, prepoznale su mnoge poznate i uspešne firme, koje su odlučile da sarađuju sa nama. Naši poslovni partneri su, između ostalih, Industrija ulja „Dijamant“, Aviv Park Zrenjanin, CineStar, „Gomex“, „Ogrev“, „Laguna“, kafe restoran „Kovač“, zlatara „Mališa“, „Valor“, Banja „Rusanda“, menjačnica „Spin“, „Pan gas“ i mnogi drugi.

Podsećamo i da smo bili medijski pokrovitelji Webiz konferencije, najznačajnijeg događaja u oblasti IT industrije, koja je pre nekoliko dana završena u Zrenjaninu, a Rvački savez Srbije odabrao nas je za medijskog partnera koji će pratiti predolimpijski kvalifikacioni turnir u rvanju, koji će ovog meseca biti održan u našem gradu.

Ove godine ćemo, kako smo i najavili, u saradnji sa zrenjaninskim i beogradskim dizajnerima i programerima pripremiti potpuno novi, savremeni izgled sajta, kao i aplikaciju za mobilne telefone, kako bismo bili što dostupniji čitaocima.

Predstoji nam i jedna zanimljiva marketinška kampanja kojom ćemo se predstaviti Zrenjanincima. Ali, o tome će uskoro biti više reči.

Vreme je za pravi informativni portal. Vreme je za najbrži portal u regionu. Vreme je za „Zrenjaninski“. DA SE ZNA!

Podeli članak
sinovoz
FAM