Društvo

NI MANjE DANA, NI VIŠE POSETA: Evo zašto portal „Zrenjaninski“ ima sve više čitalaca!

Tu smo zbog vas. Zato vama i polažemo račune. A račun kaže da smo u februaru, mesecu sa najmanje dana, imali najviše poseta od osnivanja portala „Zrenjaninski“ – 144.213, a zabeležili smo i 200.456 otvaranja stranica! Sve to za nepunih godinu dana postojanja.

Nema laži, nema prevare - zvanični podaci sa Google analytics-a
Nema laži, nema prevare – zvanični podaci sa Google analytics-a

I na društvenim mrežama beležimo sve veće aktivnosti. Tako je u mesecu februaru, na našoj zvaničnoj Facebook stranici, post reach bio iznad 105.000. Na tri Facebook grupe – našoj zvaničnoj, zatim „Moj grad 023“ i „MojZrenjanin“, na kojima redovno objavljujemo sve tekstove, ali i na Twitter-u, imamo ukupno 37.000 pratilaca!

Pojačane aktivnosti i na Fejsbuku
Pojačane aktivnosti i na Fejsbuku

Na društvenim mrežama naše tekstove delile su i poznate ličnosti iz zemlje i regiona, poput hrvatskog pevača Gorana Karana i lidera Levice Srbije Borislava Stefanovića.

Naše tekstove čita i Goran Karan...
Naše tekstove čita i Goran Karan…
...ali i Borislav Stefanović
…ali i Borislav Stefanović

Naše tekstove preuzimali su, uz navođenje izvora, i nacionalni mediji, poput B92, a intenzivirali smo i saradnju sa našim kolegama iz novosadske medijske kuće 021, koja ima jedan od najčitanijih portala u Vojvodini, a o kojoj će više reči biti u narednom periodu.

Tekstovi portala "Zrenjaninski" zanimljivi su i za nacionalne medije poput B92
Tekstovi portala „Zrenjaninski“ zanimljivi su i za nacionalne medije poput B92

Očigledno čitaoci i kolege iz drugih gradova sve više cene naš trud da im ponudimo kvalitetan informativni portal koji prati dešavanja u srednjem Banatu. Članovi redakcije svakodnevno, sedam dana u nedelji, odlaze na terene, zovu sagovornike, istražuju, kako bi iz sata u sat čitaocima portala „Zrenjaninski“ ponudili nove informacije. Ponosni smo na činjenicu, i to stalno ponavljamo, da ne krademo vesti sa drugih portala, već objavljujemo isključivo tekstove čiji su autori naši novinari.

Dva događaja koja su definitivno obeležila mesec za nama su otvaranje bioskopa CineStar i dolazak ruskih vozova u Zrenjanin. U oba slučaja portal „Zrenjaninski“ je prvi svojim čitaocima ponudio ekskluzivne informacije i fotografije. Bili smo najbrži i u drugim slučajevima i u to su se uverili svi oni koji nas redovno prate. Otvarali smo i druge teme koje niste mogli da pročitate u drugim medijima. Ili jeste, u onim, naročito štampanim, koji su te vesti krali sa našeg portala, a potpisivali ih kao svoje.

Postali smo i medijski pokrovitelji dva veoma značajna događaja koja nas očekuju u narednom periodu – Webiz konferencije i Kvalifikacionog evropskog predolimpijskog turnira u rvanju. Takođe, nastavili smo da organizujemo najdužu nagradnu igru u istoriji zrenjaninskih medija i dosad podelili nagrade u ukupnoj vrednosti od oko 250.000 dinara!

Kako bismo bili što bolji, u narednom periodu ćemo, uz pomoć vrhunskih dizajnera i programera iz Zrenjanina i Beograda, izraditi novi sajt i našim čitaocima predstaviti potpuno novi vizuelni identitet. U planu je i izrada aplikacije za mobilne telefone. Jer, čitaoci u Zrenjaninu zaslužuju pravi informativni sajt koji uređuju i za koji pišu novinari. Jer, čitaoci zaslužuju portal „Zrenjaninski“! DA SE ZNA!

Pratite nas svakog dana na adresi www.zrenjaninski.com, preko Facebook-a https://www.facebook.com/zrenjaninski, Twitter-a https://twitter.com/ziportal i Pinterest-a https://www.pinterest.com/portalzrenjanin/

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz