Društvo

NAŠE LETO: Pažljivo se kupajte!

ZRENJANIN – Vremenske (ne)prilike i nešto niža temperatura od uobičajene za ovo doba godine, omele su Zrenjanince da masovnije zaposednu popularno kupalište Peskara, ali se već sledeće nedelje očekuje mnogo više posetilaca.

Peskara 8

– Na Peskari je sve pod konac, čekamo samo lepše vreme i imaćemo uobičajenu letnju sliku, sa mnoštvom kupača – naglašava u izjavi za portal „Zrenjaninski“ direktor Turističkog centra Dragan Vulešević.

Peskara 7

On koristi priliku da upozori sve one koji dolaze na kupalište, da se vladaju po uputstvima i upozorenjima sa tabli, i od strane spasilačke službe.

Peskara 9

– Već prvog dana na otvaranju kupališne sezone imali smo ozbiljan slučaj, koji se umalo nije tragično završio, ali je intervencijom spasilačke službe sprečeno utapanje i spašen je jedan život. Zbog toga je veoma važno za sve one koji dolaze na Peskaru, da strogo vode računa o uputstvima i upozorenjima istaknutim na tablama, kao i onima upućenim od spasilaca – naglašava Vulešević.

Peskara 6

On podseća da je i na plaži na Tisi kod Aradca Turistički centar sve obezbedio za prihvat kupača, ali da je poseta znatno slabija. Razlog je, po njegovom mišljenju, veća udaljenost ove plaže od grada, kao i najezda komaraca.

Peskara 5

Portal „Zrenjaninski“ će i narednih nedelja, u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanina, u slici i reči objavljivati izveštaje sa ovdašnjih kupališta, i to u okviru akcije „Naše leto“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.