Društvo

NAŠE LETO: Otvorena kupališna sezona

ZRENJANIN – Kupališna sezona u Zrenjaninu od danas je i zvanično otvorena na popularnoj Peskari i na Tisi kod Aradca.

Peskara 1

– Od danas na kupalištu Peskara su hiljade kupača za koje su obezbeđeni svi uslovi za bezbedan i prijatan boravak. Urađeni su svi neophodni fito-sanitarni pregledi, nalazi vode potvrđuju da je ispravna, obezbeđena je spasilačka služba po propisima, kao što je to slučaj i sa plažom na Tisi kod Aradca – napominje u izjavi za portal „Zrenjaninski“ Dragan Vulešević, direktor Turističkog centra grada Zrenjanina, javnog preduzeća koje upravlja Peskarom i kupalištem na Tisi.

Peskara 3

Vulešević kaže da će narednih dana Peskara biti otvorena za kupače od 11 do 19 časova.

– Plaža je lepo uređena, nasut je pesak. Tu su i ostali sadržaji, ugostiteljski objekti i splavovi su svi u funkciji, sa bogatom ponudom za posetioce. I na Tisi je talpa porinuta u vodu, uz obezbeđenu spasilačku ekipu – ističe Vulešević, naglašavajući da je Peskara ipak daleko najpopularnije mesto u vrelim letnjim danima.

Peskara

Portal „Zrenjaninski“, inače, u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanina narednih nedelja će, u okviru akcije „Naše leto“, objavljivati fotografije sa Peskare, kako bismo i slikom, a ne samo rečju, dočarali atmosferu sa ovog kupališta.

Peskara 2

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.