Društvo Vesti Zrenjanin

Nagradni konkurs Pošte Srbije – „Piši Deda Mrazu“ i osvoji vredne nagrade

piši deda mrazu
Foto: Pixabay

JP „Pošta Srbije“ pokreće 4. novembra nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”. Konkurs je namenjen deci uzrasta do 10 godina iz cele Srbije.

 

Najmlađi stvaraoci na ovom literarnom i likovnom konkursu mogu da učestvuju samostalno, slanjem pojedinačnih radova, ili grupnih dela – preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju. Izbor likovnih i literarnih tehnika i formata je slobodan – crteži, kolaži, stihovi, priče, poruke, čestitke, želje… Konkurs traje do 6. decembra.

 

Radove je potrebno spakovati u pisma i slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

 

Na poleđini rada neophodno je naznačiti podatke o autoru rada. Treba upisati ime, godište, adresu i kontakt telefon roditelja/staratelja. Na grupnim radovima, potrebno je navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, odeljenje ili vaspitnu grupu, kao i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada. Uz sve radove, obavezno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, za potrebe konkursa od strane JP „Pošta Srbije“.

 

Pročitajte još: Pošta od ponedeljka počinje sa radom na novoj lokaciji

 

Za najuspešnije radove, po tri u pojedinačnoj i tri u grupnoj konkurenciji, obezbeđene su vredne nagrade.

 

Akcija posvećena najmlađima ima za cilj da podstakne dečju kreativnost i talente i unapređuje kulturu pisanja i pismenost.

 

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti istaknuti su na sajtu JP „Pošta Srbije“. Zainteresovani se mogu obratiti i na telefon 011/3064-102.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.