Društvo

NAGRADNA PUTOVANJA ZA UČESNIKE SUPERSU KVIZA

ZRENJANIN – Trećeplasirana i drugoplasirana ekipa na ovogodišnjem Velikom dečjem kvizu „SuPersu“, koji organizuje Kulturni centar Zrenjanina, za nagradu su dobili putovanje u Petrolend i Akvapark Jagodina.

supersu-kviz

Evo šta je izjavila Aleksandra Baračkov, mentorka drugoplasirane ekipe iz škole „2. oktobar“:

– Ekipa OŠ „2. oktobar“, u sastavu Luka Vojnović, Andrea Laco, Katarina Ćorović i Simeon Nikolić, dobila je nagradno putovanje u Jagodinu sa posetom Akva parku. Članovi ove ekipe su prošle godine osvojili letovanje i dosta su uigrani, jako dobro se slažu i druže se i van škole. U Jagodini smo, tokom tri dana, imali prilike da upoznamo sve lepote tog grada, a pored Akva parka, obišli smo i Muzej voštanih figura, Zoo vrt, izletište Potok… Usput smo posetili Prirodnjački muzej u Svilajncu i fotografisali se sa dinosaurusima – rekla je Baračkov.

supersu-kvizz

Već četvrtu sezonu učenici Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ učestvuju u kvizu znanja i opšte kulture „SuperSu“, u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina.

– Ekipa naše škole do sada je dva puta osvojila drugo mesto, a ove godine tim u sastavu Vuk Prica, Antonina Petrović, Strahinja Padejski i Dimitrije Petrović osvojio je treće mesto. Boravili smo u akvaparku u Bačkom Petrovcu – Petrolandu – kaže Biljana Tankosić, mentorka ekipe „Jovan Cvijić“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz