Društvo YTOP

MUZIČKA ŠKOLA OD POKRAJINE DOBILA PIJANINO

Pijanino marke "Scholze"

ZRENJANIN – U Muzičku školu u Zrenjaninu dopremljen je pijanino marke “Scholze“. Ovaj pijanino nalazi se u učionici broj 32, u kojoj se održava nastava gudačkih instrumenata, konkretno violončela i kontrabasa.

Pijanino marke "Scholze"
Pijanino marke „Scholze“

Pijanino će se, kažu u ovoj školi, koristiti kao nastavno sredstvo bez kojeg ne bi bilo moguće ostvarivati klavirsku saradnju za učenike koji sviraju pomenute instrumente.

Sredstva za nabavku ovog instrumenta dobijena su po osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje nabavke opreme za škole osnovnog obrazovanja i vaspitanja i škole srednjeg obrazovanja na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine za 2016. godinu.

„Uz veliku zahvalnost koju dugujemo Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine, ubeđeni smo da će nabavka pijanina “Scholze“ ostvariti dugoročne pozitivne efekte, te da će zbog toga nastava u Muzičkoj školi “Josif Marinković“ biti još kvalitetnija, a učenici još uspešniji“, navodi se u saopštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz