Društvo

MOTIVACIONA PORUKA KOJA ĆE VAS DIRNUTI: Ovaj video je za nekoliko dana pregledan više od 10.000 puta!

ZRENJANINZorana Ivanić iz Zrenjanina ima 22 godine i studentkinja je Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

Vedrog duha uprkos svemu - Zorana Ivanić
Vedrog duha uprkos svemu – Zorana Ivanić

Na završnoj je, četvrtoj godini smera za zaštitu životne sredine i osoba je sa invaliditetom. Doktori su joj dijagnostikovali generalizovanu distoniju, odnosno nevoljno grčenje mišića, a najgore je to što ni oni nisu sasvim sigurni šta je tačno u pitanju.

– Hvala Bogu, to me ne sprečava da, pored studiranja, radim ono što volim. A to je da inspirišem ljude oko sebe. Kada mogu ja da budem pozitivna, šta druge sprečava u tome – kaže za portal „Zrenjaninski“ ova hrabra devojka.

Ona je, zajedno sa sestrom, krajem prošle godine na Fejsbuku otvorila stranicu „Svesni Kreatori“ sa namerom da otrgne ljude iz letargije i pokaže im za šta su sve zapravo sposobni.

– Dva meseca kasnije došla sam na ideju da snimim video i da i na taj način inspirišem ljude. Samo u prvom danu od objave imala sam preko 4.000 pregleda. Mogla sam samo da stojim i sve to u čudu posmatram. Sa velikom zahvalnošću u sebi rekoh „pa mene je videlo preko 4.000 ljudi, hvala ti Bože“ – priča Zorana i kaže da radi ono što voli i još važnije, pomaže ljudima da se probude, pokrenu, jer sve je moguće!

Pogledajte video koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz