Društvo

MLADI U ZRENJANINU SPREMAJU AKCIONI PLAN

ZRENJANIN – Okrugli sto na temu izrade Akcionog plana za mlade, koji su združeno organizovali Savet za mlade grada Zrenjanina i zrenjaninska Kancelarija za mlade, održan je danas u Gradskoj kući.

 

akcioni plan

 

Okruglom stolu je, pored predstavnika organizacija i udruženja mladih sa teritorije grada, prisustvovala i pomoćnica gradonačelnika Željka Milošević.

 

Medijator skupa bio je Nenad Domjeskov, predsednik zrenjaninskog Saveta za mlade.   

 

– Razgovarano je o omladinskoj politici na lokalu, o ulozi Kancelarije za mlade i Saveta za mlade i o radu na donošenju budućeg Akcionog plana za mlade u gradu Zrenjaninu – kaže Goran Tomić, saradnik Kancelarije za mlade grada Zrenjanina, ističući da su skupu prisustvovali i predstavnici nacionalne asocijacije za mlade i da su se čula raznovrsna mišljenja i konstruktivni predlozi.

 

mladi

 

– Posebno je značajno da se pripremi kvalitetan Akcioni plan za mlade za naredni period, da se utvrde prioritetne aktivnosti i da se on uspešno sprovede. A kao prioritet ističemo stvaranje što boljih uslova kvalitetno obrazovanje mladih, zapošljavanje, bezbednost mladih i njihovo uključivanje u kulturna dešavanja – napominje Tomić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz