Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

„Korpa solidarnosti“ oborila rekord, sve više građana donira proizvode

korpa solidarnosti

Tradicionalna, uskršnja „Korpa solidarnosti“ organizovana je u subotu, 20. aprila, u supermarketu „Total“ u Zrenjaninu.

 

Ovu humanitarnu akciju i ovog puta zajedničkim snagama organizovala je kompanija Gomex, u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.

 

Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije  grada Zrenjanina koje školuju najveći broj dece.

 

– Naši potrošači prikupili su veliki broj artikala, verovatno najviše od početka sprovođenja „Korpe solidarnosti“. Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost, što je znak da postoji dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji – kaže Nedeljko Golušin iz kompanije „Gomex“.

 

Kompanija „Gomex“ je u međuvremenu, pored partnerskog, uspostavila i prijateljski odnos sa zrenjaninskim Rotaract klubom.

 

– Tokom svih prethodnih akcija „Korpa solidarnosti“, naša kompanija bila je najveći donator. Ovogodišnja donacija sastojala se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, ulja, soli, ali i sredstava za ličnu higijenu – objašnjava Golušin.

 

Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ organizuje se dva puta godišnje, tokom proleća, u susret Uskrsu, i pred novogodišnje praznike.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.