Društvo YTOP

KOMPANIJA „GOMEX“ ISPORUČILA NOVU KOLIČINU ČEPOVA

ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ iz Zrenjanina uručila je udruženju „Čep za hendikep“ novu količinu čepova prikupljenih u prodavnicama ovog trgovinskog lanca.

gomex-cepovi

Ova saradnja započeta je pre dve godine i od tada „Gomex“ konstantno prikuplja čepove u svim maloprodajnim objektima na teritoriji Vojvodine, Mačve, Beograda… Tokom ovog projekta, kompanija je prikupila više desetina tona čepova, čijom prodajom je nabavljen veliki broj invalidskih kolica i druge opreme, neophodne za lakši život osoba sa posebnim potrebama.

Koordinator udruženja „Čep za hendikep“ Zoran Martinov naglasio je da „Gomex“ predstavlja izuzetno kvalitetnog i pouzdanog partnera, i izrazio je nadu da će se ova saradnja još produbljivati i proširivati.

Marketing menadžer „Gomex“-a Nedeljko Golušin naglasio je da saradnja sa udruženjem predstavlja potvrdu brige ove kompanije o onima kojima je pomoć neophodna, kao i visok stepen društvene odgovornosti i brige o sredini u kojoj posluje.

Kompanija i udruženje su se zahvalili svim potrošačima koji od početka akcije vredno sakupljaju čepove i bez kojih ništa od dosadašnjih uspeha ne bi bilo moguće. Za dosadašnju saradnju, udruženje „Čep za hendikep“ nagradiće „Gomex“ plaketom za zasluge koja se dodeljuje polovinom decembra u Beogradu.

Podeli članak
sinovoz
FAM