Društvo Vesti Zrenjanin

Izabrano novo rukovodstvo Podružnice lekara Zrenjanin

rukovodstvo podružnice lekara zrenjanin

Polovinom marta izabrano je novo rukovodstvo Podružnice lekara Zrenjanin. Predsednica podružnice je dr Bojana Vještica, specijalista socijalne medicine u Domu zdravlja Zrenjanin.

 

Za potpredsednika je izabran dr Mića Petrovački, specijalista radiologije u Opštoj bolnici Zrenjanin. Sekretarka je dr Bojana Šašić, lekarka opšte prakse u zrenjaninskom Domu zdravlja.

 

Na stručnom sastanku, koji je održan 3. aprila, u Hotelu „Vojvodina“, dosadašnja predsednica dr Svetlana Detki oprostila se od kolega, istakavši uspešan rad i saradnju sa svima. Dosadašnji potpredsednik bio je dr Goran Pudar, specijalista otorinolaringologije, a sekretarka je bila dr Tanja Kovač, lekar na specijalizaciji, oboje angažovani u Opštoj bolnici Zrenjanin.

 

Takođe, na sastanku Podružnice lekara Zrenjanin uručene su godišnje nagrade Društva lekara Vojvodine. Godišnja nagrada za dugogodišnji rad u primarnoj zdravstvenoj zaštiti pripala je dr Marini Tošić, specijalisti opšte medicine u ovdašnjem Domu zdravlja. Plaketa je uručena dr Goranu Pudaru, a zahvalnicu za doprinos u radu podružnice dobila je defektolog Mirjana Mladenović.

 

U sklopu stručnog sastanka održana su stručna predavanja, na kojima su govorili doktori Miroslav Bikicki, Dragan V. Kovačević i Srđan Pešić.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM