Društvo YTOP

IMENUJ MASKOTU, IZABERI NAJBOLJE IME ZA NOVOG DRUGARA

maskota kultura na dar

BEOGRAD – Najmasovnija kampanja za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji od ove sezone dobija svoju zvaničnu maskotu, a budući da je kampanja dobrim delom usmerena ka najmlađim pripadnicima našeg društva, organizacioni tim kampanje odlučio je da priredi svojevrsan konkurs za imenovanje maskote.

 

maskota kultura na dar

 

„Konkurs je namenjen osnovcima koji će svojim idejama pomoći našem timu da izabere najbolje ime za našeg novog drugara, a svoju ideju možete da prijavite na sledećem linku: http://kulturanadar.dar.org.rs/imenuj-maskotu/ Naša maskota je vredna, ali svoju marljivost ističe kroz igru i komiku. Voli da istražuje svet oko sebe, da gradi, čuva, neguje i štiti kulturnu baštinu svog mesta. Ne mrzi je da ode i do najudaljenijih krajeva radi znanja i avanture, a glavni cilj u životu joj je da otkrije sve tajne prostora u kom živi, da razveje maglu neznanja i misterije, saopštilo je Društvo za akademski razvoj.

 

Danilo Krlović, poznatiji kao Kontrazen, tvorac je maskote kampanje, a ko će joj dati ime saznaćemo vrlo brzo jer je konkurs otvoren do 1. aprila.

 

Društvo za akademski razvoj već pola decenije učestvuje u odbrani kulture i po peti put pokreće najpopularniju kampanju za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji. „Kultura na DAR“ ove godine će trajati do 1. maja. Pozivaju se svi građani Srbije da načine fotografiju ili snime film u trajanju do 3 minuta o svom omiljenom kulturnom dobru u mestu u kome žive.

 

Kao i proteklih sezona, nije bitno godište, ni pol, kao ni broj autora ili autorki koji učestvuju u stvaranju radova, već je najbitnije da fotografije i filmovi budu tako osmišljeni da predstave mesta, ljude ili događaje na najbolji mogući način.

 

Više o propozicijama možete pronaći na sledećem linku: http://kulturanadar.dar.org.rs/propozicije-konkursa/

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz