Društvo

Imate priliku da predložite kandidate za Nagradu grada Zrenjanina

Gradska uprava

Lokalna samouprava i ove godine dodeliće Nagradu grada Zrenjanina, koja će, po tradiciji, dobitnicima biti uručena na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika.

 

Nagrada grada Zrenjanina dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku Nagrade grada Zrenjanina dodeljuje se priznanje u vidu povelje.

 

Nagrada grada Zrenjanina može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u poslednjih deset godina dobili nagradu.

 

O dodeljivanju Nagrade grada Zrenjanina odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja.

 

Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti pojedinci, Skupština grada, gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

 

Predlozi za dodelu Nagrade grada Zrenjanina, sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem, podnose se do utorka, 4. decembra, na adresu Skupštine grada Zrenjanina.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz