Društvo

HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU: Više od 1,2 miliona otvorenih stranica!

Iako je stiglo leto, period kada mnogi rade „sa pola snage“, kada je medijima teško da održe čitanost, gledanost i slušanost zbog manjka interesantnih tema, portal zrenjaninski.com nastavlja da beleži rast broja poseta!

zrenjaninski

Zvanični podaci sa Google analytics-a, jedini merodavni kada je reč o ovoj vrsti medija, pokazuju da smo u junu imali 173.350 poseta, ili za 4.619 više u odnosu na maj, koji je imao dan više u odnosu na prošli mesec. Beležimo i konstantan rast broja otvorenih stranica. U junu ta cifra je bila 234.644, što je za 9.739 više u odnosu na maj.

S obzirom na to da smo tačno na polovini godine možemo reći i ovo – u prvih šest meseci 2016. imali smo ukupno 737.977 poseta i 1.251.400 otvorenih stranica! HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU!

Nastavićemo i dalje profesionalno da obavljamo posao i da se i ubuduće izdvajamo od ostalih lokalnih i regionalnih informativnih portala, ne samo po brzini u objavljivanju najvažnijih vesti, po kojoj smo postali prepoznatljivi, nego i po originalnim i zanimljivim tekstovima koje nećemo, kao što ni do sada nismo, krasti iz drugih medija.

A, kako smo i najavili, uskoro ćemo vam predstaviti potpuno novi, savremeno dizajnirani portal, koji je u izradi i za koji su zaduženi najbolji zrenjaninski dizajneri i programeri, sa kojima ćemo sarađivati u narednom periodu.

Portal zrenjaninski.com je mesto gde možete pronaći sve najvažnije i najzanimljivije vesti iz srednjobanatskog regiona. DA SE ZNA!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.