Društvo

HUMANITARNA AKCIJA: Gala večera za pomoć deci oboleloj od raka

nurdor

Tim zrenjaninskih volontera Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka organizuje u četvrtak, 22. novembra, u svečanoj sali hotela „Vojvodina“, s početkom u 19 časova, prvu Gala večeru za NURDOR.

 

Želja je da se prikupe sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu, za decu koja se leče van mesta prebivališta, i da se kroz brigu o unapređenju kvaliteta života dece koja se leče od malignih bolesti, promovišu humanost i ljubav.

 

Uz prigodan program, planirano je i obraćanje javnih ličnosti, počasnih gostiju večeri, a ovom prilikom nastupiće bend „Neverne bebe“.

 

O Gala večeri i načinu učešća svih zainteresovanih pojedinaca i pravnih lica danas su, na konferenciji za novinare u Gradskoj kući, govorili aktivisti NURDOR-a Jelena Đorđević PercAleksandra Tabakov i Dejan Vujović.

 

Dejan Vujović je rekao da zainteresovana pravna i fizička lica mogu dobiti informacije i prijaviti se za Gala večeru putem mejla nurdorzrenjanin@gmail.com ili telefona: 063/553-501.

 

– Pravna lica i preduzetnici potpisuju ugovore o donaciji, a fizička lica opštom uplatnicom u pošti ili banci, u minimalnom iznosu od 5.000 dinara, mogu da obezbede učešće na Gala večeri. Sva sredstva namenski se uplaćuju direktno na tekući račun NURDOR-a – objasnio je Vujović.

 

Kako je naveo, veliki broj kompanija, preduzetnika i fizičkih lica odazvalo se pozivu NURDOR-a i obezbedilo svoje prisustvo na Gala večeri, a poziv je i dalje otvoren za sve koji žele da pomognu učešćem u ovakvom humanitarnom programu.

 

Među prvima, podršku su pružile kompanije Gomex, Ogrev i Šinvoz.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz