Društvo

“Gradskoj stambenoj agenciji” fale mladi

ZRENJANIN – Starosna struktura zaposlenih u “Gradskoj stambenoj agenciji” je i dalje nepovoljna, jer 48 odsto njih ima preko 50 godina, piše u izveštaju koji je podnelo rukovodstvo ovog javnog preduzeća, a koji se danas našao pred gradskim većnicima u Zrenjaninu.

Porasla naplata kirija za lokale
Porasla naplata kirija za lokale

Poslovodstvo navodi da je poboljšanje, u odnosu na prethodne godine, zabeleženo u grupi radnika od 30 do 39 godina, u kojoj je porastao broj zaposlenih sa četiri na sedam, što je povećanje od 75 odsto.

“Kvalifikaciona struktura je poboljšana, pa od ukupnog broja zaposlenih, a to je 21, visokoobrazovni kadrovi čine 57,14 odsto, sa srednjom školom 38,10 odsto, a sa osnovnom 5 odsto”, ističu u “Gradskoj stambenoj agenciji”.

Prosečna neto zarada u preduzeću, u minuloj godini, iznosila je 52.412 dinara. Maksimalna neto zarada bila je 91.528 dinara, a minimalna 31.441 dinar.

Naplata javnog prihoda od zakupa poslovnog prostora realizovana je u procentu od 90,46 odsto u odnosu na fakturisanu vrednost, što je za 9,46 odsto više u odnosu na naplatu iz 2013. godine.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM