Društvo

„Gradskoj stambenoj agenciji“ fale mladi

ZRENJANIN – Starosna struktura zaposlenih u „Gradskoj stambenoj agenciji“ je i dalje nepovoljna, jer 48 odsto njih ima preko 50 godina, piše u izveštaju koji je podnelo rukovodstvo ovog javnog preduzeća, a koji se danas našao pred gradskim većnicima u Zrenjaninu.

Porasla naplata kirija za lokale
Porasla naplata kirija za lokale

Poslovodstvo navodi da je poboljšanje, u odnosu na prethodne godine, zabeleženo u grupi radnika od 30 do 39 godina, u kojoj je porastao broj zaposlenih sa četiri na sedam, što je povećanje od 75 odsto.

„Kvalifikaciona struktura je poboljšana, pa od ukupnog broja zaposlenih, a to je 21, visokoobrazovni kadrovi čine 57,14 odsto, sa srednjom školom 38,10 odsto, a sa osnovnom 5 odsto“, ističu u „Gradskoj stambenoj agenciji“.

Prosečna neto zarada u preduzeću, u minuloj godini, iznosila je 52.412 dinara. Maksimalna neto zarada bila je 91.528 dinara, a minimalna 31.441 dinar.

Naplata javnog prihoda od zakupa poslovnog prostora realizovana je u procentu od 90,46 odsto u odnosu na fakturisanu vrednost, što je za 9,46 odsto više u odnosu na naplatu iz 2013. godine.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.