Društvo

GODINA ZA NAMA: Portal Zrenjaninski postao reprezentativan medij!

Za devet meseci, koliko postoji portal „Zrenjaninski“, uspeli smo mnogo toga, tako da prošlu godinu možemo oceniti kao uspešnu.

Do vrha idemo težim putem
Do vrha idemo težim putem

Prvog meseca ostvarili smo blizu 9.000 poseta, a sada je ta brojka iznad 100.000 na mesečnom nivou. Samo u decembru smo zabeležili više od 140.000 otvorenih stranica.

Ponosni smo na činjenicu da smo sve ovo ostvarili sopstvenim trudom, jer smo od samog starta odlučili da ne krademo tekstove sa drugih informativnih portala, već da čitaocima ponudimo samo one tekstove koje su pisali članovi naše redakcije. Svesni smo da je mnogo lakše otići na sajt naslovi.net, u pretraživaču ukucati odrednicu „Zrenjanin“, videti šta su tog dana pisali drugi mediji, a zatim to i prepisati, ali ipak smatramo da novinarstvo nije prepisivanje, pri tom bez dozvole autora, nego nešto drugo.

Ponosni smo i na činjenicu da smo za ovih nekoliko meseci stekli redovnu čitalačku publiku koja zna da na našem sajtu može pronaći zanimljive i ekskluzivne informacije iz svih pet lokalnih samouprava u srednjem Banatu.

Vrlo brzo po osnivanju uspostavili smo saradnju sa novosadskim radijom 021, čiji je portal među najčitanijima u Vojvodini. Kao reprezentativan medij prepoznala nas je i novosadska agencija „Ninamedia“ koja se od 2002. godine bavi praćenjem medija i analizom medijskog sadržaja, a koja naše tekstove dostavlja svojim klijentima u press clipping-u.

Takođe, postali smo i jedini medij u Srednjobanatskom okrugu koji svakodnevno objavljuje informacije na mađarskom jeziku.

Već mesecima organizujemo i nagradne igre i dosad smo našim čitaocima podelili poklone u ukupnoj vrednosti od oko 200.000 dinara! Među nagradama su bili i panoramski letovi avionom iznad Zrenjanina, što nikada nije organizovala nijedna medijska kuća u Zrenjaninu!

Naposletku, ponosni smo i na činjenicu da smo stekli ozbiljne poslovne partnere koji su veoma uspešni u svom poslu.

A ovo je tek početak. DA SE ZNA!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.