Društvo Vesti Zrenjanin

Firma „Jugo 89“ organizuje humanitarnu akciju za pomoć porodici Kosić

jugo 89

Humanitarnu akciju podrške porodici Mite Kosića iz Orlovata organizuje vlasnik firme „Jugo 89“ Jovo Šmrkić. Kosićima je, inače, izgorela kuća 17. oktobra prošle godine.

 

– U nedelju, 14. aprila, u Orlovatu, radićemo tehnički pregled traktora i prikolica za sve zainteresovane meštane, ali i stanovnike okolnih mesta. Akcija će trajati od 6.30 do 18.30 časova. Cena će biti svega 1.000 dinara po tehničkom pregledu. Sav novac koji prikupimo biće predat porodici Kosić. Pozivamo meštane Orlovata, ali i drugih sela, da na ovaj način pomognu porodici koja je pretrpela veliki materijalni gubitak – kaže Šmrkić za portal zrenjaninski.com.

 

U požaru, koji se dogodio 17. oktobra 2018, Miti Kosiću izgorela je kuća u Ulici Ive Lole Ribara 102 u Orlovatu. Od kuće su ostale samo nagorele zidine. Od tada, Mita Kosić, koji je samohrani otac dva teško obolela sina, živi sa porodicom veoma neuslovno. Oni borave u staroj i malenoj kućici u istoj ulici, ali na broju 95.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM