Društvo YSLAJDER

FARMANEINA APOTEKA U ZRENJANINU

farmanea-apoteka

ZRENJANIN – Zdravstvena ustanova apoteka „Farmanea“ iz Beograda je proširila lanac otvaranjem novog ogranka u Zrenjaninu, u hipermarketu Idea, u ulici Miletićeva 86.

farmanea-apoteka

 

Apoteka „Farmanea“ ima tradiciju dugu 25 godina u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite, kao i brige o pacijentima i promovisanju zdravlja. Prva „Farmanea“ apoteka je otvorena 1991.  godine u Beogradu, a povodom obeležavanja 25 godina postojanja otorena je i nova apoteka u Zrenjaninu. U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta u apoteci predstavljaju borbu za vraćanje poverenja i autoriteta zdravstvena ustanova apoteka „Farmanea“ je izgradila sistem koji se sastoji od 43 apoteke i Galenske laboratorije. Farmanea apoteke se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Ljigu, Kraljevu, Kruševcu, Raški i na Kopaoniku.

U novootvorenoj apoteci „Farmanea Zrenjanin“ uvek možete pronaći kompletan asortiman lekova i medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kao i medicinske kozmetike najpoznatijih francuskih proizvođača, Vichy i La Roche Posay, namenjene najosetljivijoj koži. U apoteci „Farmanea Zrenjanin“ pronaći ćete i proizvode za bebe i decu najvišeg kvaliteta. Bogat asortiman apoteke upotpunjuju proizvodi poznatog domaćeg proizvođača „Esensa“ iz Beograda, koji nude rešenje za svaki zdravstveni problem po najpovoljnijim cenama.

Za sve pacijente pripremili smo dodatne pogodnosti. U „Farmanea“ apoteci možete besplatno postati vlasnik Connectura kartice poverenja, koja obezbeđuje popust prilikom kupovine svakog dana na sve proizvode u vrednosti i do 50 odsto. Connectura karticu poverenja možete otvoriti već prilikom prve posete apoteci i ostvariti popust već pri prvoj kupovini. Danas u Srbiji postoji više od 220 000 zadovoljnih korisnika Connectura kartice poverenja. Ukoliko ste i vi jedan od njih, posetite novu “Farmanea” apoteku i ostvarite sve pogodnosti.

U apoteci „Farmanea“ možete podići lekove i medicinska sredstva na civilni i vojni recept. Prilikom izdavanja lekova na recept, naši farmaceuti vam, pored pružanja stručnog saveta o pravilnoj primeni terapije, daju i prikladan poklon. Takođe, u „Farmanea“ apoteci se izdaje i potrošni materijal za insulinsku pumpu.

Apoteke „Farmanea“ su već decenijama prepoznatljive po visoko obučenom, stručnom i ljubaznom kadru, najboljoj snabdevenosti lekovima na tržištu i akcijama i popustima kojima nagrađujemo poverenje naših pacijenata.

Apoteka „Farmanea Zrenjanin“ radi svakog dana, i vikendom. Radno vreme je radnim danima i subotom od 7.30 h do 20.00 h, nedeljom od 8.00 h do 14.00 h. Nakon radnog vremena apoteke, za sve informacije u vezi lekova i medicinskih sredstava, kao i stručne savete o zdravstvenom problemu, primeni terapije i prevenciji bolesti, obratite se farmaceutima u Connectura kontakt centru besplatnim pozivom na broj 0800/200-300 ili putem mail-a na informacije@farmanea.rs.

Posetite novu “Farmanea” apoteku u hipermarketu Idea, u ulici Miletićeva 86, i uverite se da je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu. Dobrodošli!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.