Društvo YTOP

DRUŠTVENO – ODGOVORNA AKCIJA U KAŠTELU EČKA

ZRENJANIN – U subotu, 9. septembra, s početkom u 10 časova, u Kaštelu „Ečka“ će biti organizovana društveno – odgovorna akcija za decu iz Osnovne škole „9. maj“ iz Zrenjanina, kao i iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice.

 

akcija

 

Akcija ima za cilj da deci omogući rekreaciju i uživanje u ambijentu Kaštela kroz razne radionice – „Mini Olimpijadu“, koja će biti organizovana u saradnji sa Sportskim savezom grada Zrenjanina, kao i likovnu radionicu, koja će biti upriličena u saradnji sa Savremenom galerijom.

 

U ovoj akciji, koja ima humanitarni karakter, učestvuje i zrenjaninska štamparija i marketing kuća „Diginet“, i to sa „Razigranom šantalicom“, zanimljivom i kreativnom igrom posvećenom deci. Mališani će moći da se igraju u periodu od 10 do 14 časova.

 

Na sva pitanja vezana za lov i boravak u prirodi odgovore će davati lovački podmladak Lovačkog udruženja grada Zrenjanina, a biće organizovane i razne druge zanimacije za najmlađe.

 

Takođe, ovom prilikom će biti prikupljana sredstva za teško obolelog Nikolu Stanišića, kome je potreban novac za lečenje, pa se mole firme, organizacije kao i ljudi dobre volje da svojim skromnim doprinosom podrže ovu akciju. Kaštel „Ečka“ će služiti pivo pivare Krugher&Brent, a sav novac od prodatog piva ide za Nikolu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz