Društvo YTOP

DRUŠTVENO – ODGOVORNA AKCIJA U KAŠTELU EČKA

ZRENJANIN – U subotu, 9. septembra, s početkom u 10 časova, u Kaštelu „Ečka“ će biti organizovana društveno – odgovorna akcija za decu iz Osnovne škole „9. maj“ iz Zrenjanina, kao i iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice.

 

akcija

 

Akcija ima za cilj da deci omogući rekreaciju i uživanje u ambijentu Kaštela kroz razne radionice – „Mini Olimpijadu“, koja će biti organizovana u saradnji sa Sportskim savezom grada Zrenjanina, kao i likovnu radionicu, koja će biti upriličena u saradnji sa Savremenom galerijom.

 

U ovoj akciji, koja ima humanitarni karakter, učestvuje i zrenjaninska štamparija i marketing kuća „Diginet“, i to sa „Razigranom šantalicom“, zanimljivom i kreativnom igrom posvećenom deci. Mališani će moći da se igraju u periodu od 10 do 14 časova.

 

Na sva pitanja vezana za lov i boravak u prirodi odgovore će davati lovački podmladak Lovačkog udruženja grada Zrenjanina, a biće organizovane i razne druge zanimacije za najmlađe.

 

Takođe, ovom prilikom će biti prikupljana sredstva za teško obolelog Nikolu Stanišića, kome je potreban novac za lečenje, pa se mole firme, organizacije kao i ljudi dobre volje da svojim skromnim doprinosom podrže ovu akciju. Kaštel „Ečka“ će služiti pivo pivare Krugher&Brent, a sav novac od prodatog piva ide za Nikolu.

Podeli članak
sinovoz
FAM