Društvo YSLAJDER

DOMU ZDRAVLJA URUČENA VREDNA DONACIJA

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, i predstavnici kompanije „Dunav osiguranje“ danas su bili u poseti zrenjaninskom Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“, kojem je uručena vredna donacija.

 

donacija domu zdravlja

 

– Zahvaljujem se kompaniji „Dunav osiguranje“, koja nam je danas uručila moderan sterilizator, namenjen službama dečje stomatologije i pedijatrije, za sterilizaciju instrumenata. Inače, mi imamo dugogodišnju, decenijsku saradnju sa ovom kompanijom, koja je u Dom zdravlja u poslednje tri godine uložila preko dva miliona dinara – naglasio je direktor Doma zdravlja Miodrag Subić, ističući da su istovremeno stigla i dva automobila, kao donacija, namenjeni službama Doma zdravlja, za potrebe službe kućnog lečenja i povlivalentne patronaže.

 

– To su dve lepe „Dačije sandero“. Hvala i gradonačelniku Čedomiru Janjiću za obnovu svetlarnika i stolarije koja je zamenjena na prozorima – istakao je Subić.

 

 

Gradonačelnik Čedomir Janjić podsetio je da je grad dosta uložio u renoviranje Doma zdravlja.

 

– Dosta smo uložili u renoviranje ambulanti po naseljenim mestima, ali i Dečji dispanzer je bio u dosta lošem stanju, pa smo uspeli da obezbedimo donatora koji je zamenio deo stolarije – istakao je Janjić, ocenjujući da je Zrenjanin grad u kojem posluju društveno odgovorne kompanije, posvećene sredini u kojoj imaju poslovne aktivnosti.

 

– Očekujem od menadžmenta svih preduzeća i ustanova, pa i Doma zdravlja, da se snalaze na različite načine, jer nije dobro da samo budžet grada bude izvor prihoda – naglasio je Janjić, precizirajući da je u obnovu stolarije uloženo oko 14.000 evra.

 

U ime kompanije „Dunav osiguranje“ obratio se Stanko Kasap, šef službe za prodaju osiguranja u filijali Zrenjanin, koji je istakao da deo prihoda koje ostvaruje ova kompanija daruje kao društveno odgovorna kuća, za opšte potrebe.  On je izrazio nadu da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Ovi ni cenzus nisu mogli da pređu na izborima.Sahranili su svojom nesposobnošću stranačke odbore i preleteli u SNS.

sinovoz