Društvo

Deci korisnika Narodne kuhinje uručeni novogodišnji paketići

uručeni novogodišnji paketići

Deci korisnika Narodne kuhinje u Zrenjaninu danas su uručeni novogodišnji paketići. Paketiće su mališanima, u prostorijama Crvenog krsta, podelili pomoćnici gradonačelnika Duško Radišić i Simo Salapura.

 

– Novogodišnji praznici prilika su da pokažemo posebnu prema našim sugrađanima, posebno onim najmlađim. Grad Zrenjanin i Crveni krst obezbedili su paketiće za mališane i podelili smo 70 paketića – istakao Salapura.

 

On je naglasio da je realizacija programa Narodne kuhinje dobar primer kvalitetne saradnje Grada Zrenjanina i Crvenog krsta. Time se iskazuje briga o najosetljivijim kategorijama društva, istakao je Salapura.

 

Sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević pohvalila je saradnju sa Gradom Zrenjaninom, u realizaciji projekta Narodne kuhinje.

 

– Ovo je deo programa Narodne kuhinje koju realizuje Crveni krst Zrenjanina, uz podršku zrenjaninske Gradske uprave. To je najdirektniji i najvidljiviji program podrške socijalno ugroženim slojevima društva kod nas – napominje Tanasijević.

 

Ona kaže da se u Narodnoj kuhinji na dnevnom nivou podeli 270 toplih obroka, od čega je čak 70 za decu uzrasta do 14 godina.

 

– Na tu kategoriju korisnika smo najosetljiviji i trudimo se da im nešto dodatno obezbedimo. Takva je i akcija dodele novogodišnjih paketića – zaključuje Tanasijević.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz