Društvo YTOP

ĐACI MEDICINSKE ŠKOLE PRIKUPLJALI PAKETIĆE ZA DECU

ZRENJANIN – Dugogodišnja saradnja Srednje medicinske škole u Zrenjaninu i Razvojnog savetovalista Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ rezultirala je akcijom podele paketića deci koja posećuju ovo savetovalište.

 

đaci medicinske škole

 

Paketići sa slatkišima i igračkama sakupljeni su na inicijativu dece Medicinske škole i Vesne Vitomirov, profesorke predmeta Zdravstvena nega.

 

– Ovo je akcija koju mi već drugu godinu s puno ljubavi organizujemo u Razvojnom savetovalištu. Budući da je zrenjaninski Dom zdravlja naša nastavna baza i da naši učenici ovde dolaze na redovnu praktičnu nastavu, zadovoljstvo u organizaciji ovakvih akcija je obostrano. Zahvaljujući angažovanju učenika, sakupljen je dovoljan broj paketića i oni će biti podeljeni deci i u prepodnevnoj i u popodnevnoj smeni. Nadamo se da će ova akcija vremenom prerasti i u tradicionalnu – rekla je Vesna Vitomirov.

 

Kolektiv Razvojnog savetovališta zahvalan je na prvom mestu učenicima Medicinske škole na angažovanju u ovakvoj akciji, kao i nastavnici Vesni Vitomirov koja već godinama aktivno učestvuje u organizaciji ovakvih i sličnih događaja u saradnji sa Domom zdravlja.

 

Tokom novembra i decembra organizovana je još jedna akcija u kojoj su deca i zaposleni u Medicinskoj školi sakupljali igračke, slikovnice i didaktična sredstva koja su ovom prilikom poklonjena igraonici u okviru Razvojnog savetovališta.

Podeli članak
sinovoz
FAM