Društvo

DA SE ZNA: Najčitaniji portal u najmodernijem izdanju!

portal zrenjaninski

Vreme je da ubacimo u četvrtu. Tako je glasila poruka koju smo vam uputili prošle nedelje. Dakle, vreme je da uđemo u četvrtu godinu rada, da prebacimo u četvrtu brzinu i da budemo – još brži, još ekskluzivniji, još čitaniji i još – moderniji!

 

Pred vama je od danas novi, redizajnirani sajt informativnog portala zrenjaninski.com. Sigurni smo da je ovo sada najmoderniji informativni portal u našem okrugu. Da smo najbrži i najeksluzivniji, to smo vam dokazali u prethodne tri godine rada. A sada se možemo pohvaliti da smo za to vreme postali i najčitaniji. To brojka od blizu četiri miliona poseta u 2017. godini i potvrđuje. Preciznije – 3.921.232 posete u prošloj godini!!!

 

Naši čitaoci su prepoznali trud i kvalitet koji ulažemo svakog sata, svakog dana, svake nedelje, svakog meseca i svake godine, kako bismo ih upoznali sa najvažnijim i najzanimljivijim vestima i temama iz Srednjobanatskog okruga. To su prepoznali i naši poslovni partneri, među kojima su i neke od najvećih kompanija, ustanova, institucija i organizacija u gradu i državi.

 

To su prepoznale i kolege iz drugih, velikih medija, koji preuzimaju naše tekstove, uz navođenje izvora. Zbog toga smo definitivno zrenjaninski medij koji je najcitiraniji! Definitivno smo i oni koji su otvarali brojne teme, da bi ih drugi samo nastavljali, ili ih jednostavno prećutkivali, ne želeći da pišu o onome o čemu smo mi hteli i smeli. A tako će biti i ubuduće. DA SE ZNA!

 

Redakcija informativnog portala zrenjaninski.com

 

PS. Narednih dana ćemo ispraviti pojedine sitne tehničke nedostatke koje smo primetili na novom sajtu. Ukoliko i vi primetite neke, budite slobodni da nas kontaktirate i da nam ukažete na njih.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • VI STE SVETIONIK U OVOM DELU BANATA-BIĆE I ŠIRE, NADAM SE, PREKO KOJEG MOGU STANOVNICI SVIH OKOLNIH SELA, DA SE OGLASE I PO NEKI PUT, POMOGNU UPRAVLJAČIMA, DA SE RAZMISLE I KORIGUJU!
    MOJE GESLO JE: „UKAŽI MI NA GREŠKE, AKO SI MI PRIJATELJ“!
    SVE VAS POZDRAVLJAM, IZ ELEMIRA!

sinovoz