Društvo YSLAJDER

BOLNICA DOBILA 25,7 MILIONA, EVO OD KOGA I ZA KOJE NAMENE

Opšta bolnica Đorđe Joanović

ZRENJANIN – Na osnovu javnog konkursa za finansiranje, odnosno sufinansiranje izgradnje, održavanja i opremanja zdravstvenih ustanova u 2017. godini, koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu je, od ukupno 193 miliona dinara, koliko je izdvojeno za te namene, pripalo 25,7 miliona dinara, saznaje portal zrenjaninski.com.

 

bolnica

 

Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ sredstva su dodeljena za nabavku, montažu i puštanje u rad rashladnog postrojenja – čilera sa vazduhom hlađenim kondenzatorom rashladnog kapaciteta 1,2 megavata, u iznosu od 15,7 miliona dinara.

 

Takođe, zrenjaninska Bolnica dobila je i deset miliona dinara za nabavku podnog stacionarnog digitalnog RTG aparata, namenjenog za Odeljenje radiologije.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Jedna bitna napomena: bolnica ništa nije dobila nego je to samo delić vraćenog novca koji je ioljačkan od Zrenjanina. Tako se stvara lažna slika kako država misli na nas a oni samo tako dobijaju poene kod građana pošto niko nema hrabrosti iz ove sadašnje vlasti da kaže istinu građanima Zrenjanina!

sinovoz
FAM