Društvo Vesti Zrenjanin

Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina

avivov izbor najlepše novogodišnje jelke zrenjanina
Foto: Zoran Bogaroški

Humanitarna manifestacija „Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina“ biće održana u subotu, 21. decembra, od 12 časova, u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Organizator manifestacije, Aviv Park Zrenjanin, najavio je zabavni program i prazničnu predstavu za najmlađe od 14 časova.

 

„Toplo se obucite, povedite vaše najdraže i dođite da uz dobar ritam, novogodišnje pesme i Deda Mraza saznamo čija jelka će ove godine biti izabrana za najlepšu. Dođite da vratimo deci osmeh na lice“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

 

Pročitajte još: Gradonačelnik podelio novogodišnje paketiće učenicima škole „9. maj“

 

Manifestacija “Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina” je humanitarnog karaktera. Svi učesnici će, naime, donirati novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja. Kao društveno odgovorna medijska kuća, informativni portal zrenjaninski.com ponovo će biti jedan od učesnika koji će donirati paketiće za naše najmlađe sugrađane. Želja nam je da se sva deca podjednako raduju božićnim i novogodišnjim praznicima. Naš partner i ove godine biće restoran “Kovač”, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Našu jelku, zahvaljujući saradnji sa Sportskim savezom Grada Zrenjanina, koji takođe učestvuje u manifestaciji, okitiće najmlađi zrenjaninski sportisti.

 

Dođite da se družimo!

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM