Društvo

Ambasador Grčke u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Ambasador Grčke Konstantinos Ikonomidis, i predstavnici „Vojvođanske banke“ posetili su juče Zrenjanin i Klek, gde su uručili donaciju klečanskoj Osnovnoj školi za opremanje informatičkog kabineta.

Poseta ambasadora Grčke
Poseta ambasadora Grčke

-Zrenjanin i škola u Kleku bili su predmet našeg današnjeg interesovanja a donacija školi je pripremljena uz veliku pomoć „Vojvođanske banke“, kao izraz prijateljstva dva naroda – istakao je ambasador Ikonomidis, zahvaljujući se i proslavljenom odbojkašu iz Kleka, Vladimiri Grbiću, na angažovanju.
-Grčka je naša prijateljska zemlja i hvala ambasadoru na poseti i  donaciji. U pitanju je deset kompjutera za informatički kabinet u Osnovnoj školi u Kleku. Mi smo gosta upoznali i sa potencijalima naših industrijskih zona i iskazano je veliko interesovanje za organizovanje sastanka sa grčkim privrednicima. Verujem da će iz toga proizaći neki dobar posao za Zrenjanin – ocenio je zrenjaninski gradonačelnik Čedomir Janjić, nakon prijema koji je priređen Ikonomidisu. Predstavnik „Vojvođanske banke“, Marinos Vafis, objašnjavajući motive ove bankarske kuće za učešće u akciji ambasade Grčke, naglasio je da je obrazovanje osnovni stub svakog društva.

-Naša je dužnost da ulažemo u decu. Mi kontinuirano podržavamo decu i omladinu u Srbiji – istakao je Vafis

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.