Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu održane su tradicionalne “Igre bez granica”, u organizaciji Plivačkog kluba “Proleter”, a u dobroj igri i zabavi učestvovale su četiri ekipe po 16 takmičara.

Nagrađeni plivači “Proletera”

Nakon toga, usledila je novogodišnja žurka i dodela godišnjih nagrada. Specijalnu nagradu za dugodišnji doprinos razvoju plivanja u klubu dobila je trener Irena Turinski.

Ostali dobitnici nagrada su: najbolji pionir Bogdan Kovačević – 412 Fina bodova; najbolja pionirka Anđela Števanov – 348 Fina bodova; najbolji kadet Marko Vlaisavljević – 459 Fina bodova; najbolja kadetkinja Enja Katnić – 485 Fina bodova; najbolji mlađi junior Vladimir Petraš – 593 Fina bodova; najbolja mlađa juniorka Kristina Pager – 449 Fina bodova; najbolji junior Nikola Aćin – 677 Fina bodova; najbolji senior Ivan Lenđer – 847 Fina bodova; i najbolja seniorka Katarina Simonović –  858 Fina bodova.

Ivan Lenđer

Inače, ekipa “Proletera” je prvi vikend u 2017. godini provela radno, na takmičenju u Montebelunu, u Italiji. Na takmičenju je učestvovalo šest plivača, a predvodili su ih treneri Radišić i Gogić.

Ekipa “Proletera” od šest plivača, predvođena Ivanom Lenđerom i Dejanom Pejinovićem, od 9. do 13. januara biće na pripremama u Subotici,  a od 14. do 16. januara učestvovaće na prvom kontrolnom takmičenju “Zvezda” u Kranju, u Sloveniji.


FOTO DANA

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*