Jump to the website Jump to the website

Našim čitaocima danas predstavljamo uspešno preduzeće, “BUS Computers”, koje se bavi uvozom, distribucijom i servisom IT opreme, projektovanjem računarskih mreža, izradom aplikativnog softvera i fiskalizacijom.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Posebnu celinu u okviru ove firme predstavlja izrada aplikativnog softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima.

 

“BUS Computers” svoje poslovanje obavlja u četiri ogranka, i to u Kikindi, Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki od njih poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Sa pedesetatak zaposlenih radnika, tri diplomirana elektroinženjera, inženjerima informatike, sertifikovanim serviserima, ova firma ubraja se u red najrazvijenijih IT firmi u Srbiji.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

U svom asortimanu “BUS Computers” nudi proizvode poznatih svetskih kompanija kao što su Dell, Hewlett Packard, Lenovo, Asus, Microsoft i drugih, a sa mnogima od njih ima potpisane ugovore o autorizovanoj distribuciji i servisu.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

U Zrenjaninu, kroz svoj maloprodajni objekat preduzeće uspešno zadovoljava potrebe i najzahtevnijih potrošača, kroz konstantne akcijske ponude i najširi asortiman računarskih konfiguracija, komponenata i prateće računarske opreme. Kompletan asortiman možete pogledati na Webshop-u www.buscomputers.rs

 

BUS
Foto: Zoran Bogaroški

 

Zrenjaninski ogranak preduzeća “BUS Computers” nalazi se u Ulici Vojvode Petra Bojovića broj 7, telefon je 023/515-907, a email officezr@bus.co.rs

 

Naša preporuka je – POSETITE “BUS COMPUTERS” U ZRENJANINU, ČEKA VAS STRUČNO I LJUBAZNO OSOBLJE, SA PREGRŠT SAVETA ZA PAMETNU KUPOVINU.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 1 : “BUS COMPUTERS IMA REŠENJE I ZA NAJZAHTEVNIJE KUPCE

  1. Kupio sam računarske zvučnike kod njih i odlični su!
    Prodavci su bili vrlo ljubazni, priključili su mi nekoliko modela i omogućili da sve poslušam i izaberem.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*