Akcije Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Odmahni rukom i kreni dalje“

odmahni rukom i kreni dalje

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Odmahni rukom i kreni dalje“ autorke Rejčel Holis.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na pitanje: „Rejčel Holis je svetski poznata…?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 10. juna, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Raskrinkavanje dvadeset laži i pogrešnih uverenja

 

U pitanju je svetski bestseler blogerke koja je zapalila društvene mreže.

 

Prestani da veruješ u laži o sebi i postani ono što je suđeno da budeš.

 

Jesi li ikad pomislila da svi ostali znaju šta će sa svojim životom dok ti nemaš predstavu? Ako je tako, Rejčel Holis ima nešto da ti kaže: to je laž.

 

U ovoj inspirativnoj knjizi Rejčel Holis, svetski poznata blogerka i predsednica medijske kompanije oslonjene na široku onlajn zajednicu, raskrinkala je dvadeset laži i pogrešnih uverenja. Ove laži te sprečavaju da vodiš srećan i produktivan život, laži koje toliko često govorimo same sebi da ih više i ne čujemo.

 

S bolnom iskrenošću i neustrašivim humorom, ne skrivajući koliko je njen život ponekad haotičan, Rejčel otkriva i objašnjava neistine zbog kojih se svojevremeno osećala poraženo i bezvredno. Navodeći kako se zaista borila da ih prevaziđe ona ohrabruje, zabavlja, ponekad prekoreva. Sve to čini kako bi te ubedila da uradiš sve što je potrebno da bi postala srećna, samouverena žena.

 

Knjiga „Odmahni rukom i kreni dalje“ otkriva kako da živiš sa strašću u ludilu današnjeg sveta. I kako da budeš popustljivija prema sebi ali da nikako ne odustaješ. Sve to ova knjiga čini s nepokolebljivom verom i izuzetnom istrajnošću.

 

Rejčel ne želi da ti ova knjiga promeni život. Ona želi da pročitaš knjigu i onda smogneš snage da sama promeniš svoj život.

 

Knjigu „Odmahni rukom i kreni dalje“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM