Akcije Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu Fila Najta “Umetnost pobede”

umetnost pobede

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Umetnost pobede“ Fila Najta.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Kako se zove svetski brend čiji je tvorac Fil Najt?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 18. maja, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Filip Hemson „Fil“ Najt je američki poslovni magnat i filantrop. Poreklom iz Oregona, suosnivač je i trenutni emeritus predsednik kompanije “Najk, Inc”, a ranije je bio predsednik i izvršni direktor kompanije.

 

Knjiga “Umetnost pobede” predstavlja memoare tvorca Najkija.

 

– Pošten i iskren prikaz puta ka poslovnom uspehu. Reč je o rizičnom, haotičnom, nepredvidivom putovanju, izrešetanom greškama, beskrajnom borbom i požrtvovanjem. Nema mnogo predsednika uspešnih kompanija koji su spremni da otvoreno kao Fil Najt govore o sebi i o svojim poslovima – izjavio je o ovoj knjizi milijarder Bil Gejts.

 

Knjigu „Umetnost pobede“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM