Akcije YTOP

VODIMO VAS NA PROJEKCIJU FILMA “VELIKI KINESKI ZID”

Veliki kineski zid

Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu dve karte za projekciju filma “Veliki kineski zid”, u subotu, 4. februara, u 20 časova.

Veliki kineski zid

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno” (public). Ime dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

Inače, u subotu, 4. februara, u Kulturnom centru Zrenjanina na repertoaru su dva filma. Od 16 i 18 časova možete pogledati drugi deo čuvenog domaćeg filma “Zona Zamfirova”. Glavni junaci su lepa Zone, koju igra Brankica Sebastijanović, i kujundžija Mane – Milan Vasić. Film je režirao Jug Radivojević. U filmu igra veliki broj poznatih glumačkih imena.

Od 20 časova emituje se najnovije filmsko ostvarenje – epska akciona avantura “Veliki kineski zid” sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi, a u režiji jednog od najvećih filmskih stilista/umetnika našeg vremena Džanga Jimoa.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Podeli članak
sinovoz
FAM