Akcije Vesti Zrenjanin

Povedite društvo u Caffe Piccolo a mi vas častimo za vikend!

caffe piccolo

Vikend je vreme da se opustite i uživate u druženju sa prijateljima, a Caffe Piccolo, u zrenjaninskom naselju Lesnina, pravi je ambijent za prijatne trenutke. Iz ovog renomiranog lokala poručuju da su za petak i subotu pripremili specijalne cene pića!

 

Caffe Piccolo poziva sve koji vole dobar i opušten provod na druženje u petak i subotu, 29. i 30. maja.

 

„Budite naši dragi gosti od 20 časova do ponoći. Imaćete priliku da uz odabrano pivo, vino ili neko žestoko piće, uživate uz domaće delikatese, kao što su šunka, kulen, kravlji i koziji sir… I to sve ekstra kvaliteta, uz vrhunsku uslugu“, poručuje menadžment ovog kafea.

 

Ovde napominju da Piccolo platu priprema isključivo od specijaliteta renomiranih domaćih proizvođača.

 

„Provedite veče u prijatnom ambijentu naše bašte ili komfornog spratnog dela objekta“, poruka je osoblja kafea, uz napomenu da ulaz nije dozvoljen mlađima od 18 godina.

 

Za redovne goste, kojima je Caffe Piccolo omiljeno odredište, ne treba posebno isticati da je jedna od odlika ove kuće veoma širok asortiman pića i svih vrsta napitaka. Ovaj vikend je prilika za one koji do sada nisu posetili Caffe Piccolo da se i sami uvere u istinitost te činjenice.

 

Za više informacija i za blagovremene rezervacije zainteresovani mogu pozvati broj telefona 069 633 360.

 

Zapratite Caffe Piccolo na Facebooku.

 

caffe piccolo

 

Častimo vas za vikend!

 

A portal zrenjaninski.com i Caffe Piccolo spremili su posebno iznenađenje za naše čitaoce. Naime, jednom dobitniku poklanjamo turu pića po izboru, za četiri osobe, i platu sa mezom. Dakle, dobitnik sa sobom u petak ili subotu može da povede još tri osobe. I sve njih čeka piće i zakuska na naš račun!

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com. Potrebno je da zatim ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, napišete odgovor na pitanje: „U kom naselju se nalazi Caffe Piccolo“?

 

Ime dobitnika objavićemo u četvrtak uveče na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

caffe piccolo

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM