Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna vam poklanjaju knjigu “Tramp – cela priča”

tramp - cela priča

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Tramp – cela priča, autora Majkla Krejniša i Marka Fišera.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Donald Tramp je aktuelni predsednik koje zemlje?“.

 

Ime jednog dobitnika objavićemo u ponedeljak, 2. marta, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Ambicija, ego, novac i moć na američki način prikazani su u knjizi “Tramp – cela priča”.

 

„Čista budalaština. Ništa oni ne znaju o meni. Ja tu knjigu sigurno neću čitati“ – Donald Tramp, o ovoj knjizi u izjavi New York Postu, 12. aprila 2016.

 

„Ako knjiga bude loša, verovatno će mi naneti štetu. Zato ne treba da bude loša knjiga. Ako već hoćete da je napišete, mogli bismo onda zajedno da se potrudimo i da je napišemo kako treba.“ – Tramp, autorima knjige, 21. aprila 2016.

 

„Ovo je veoma zabavno. Možemo da pričamo koliko god hoćete.“ – Tramp, autorima knjige, 21. aprila 2016.

 

„Ako napišete negativnu knjigu o meni, pazite: ona vam se neće bogzna kako prodavati. A koliko vidim, biće verovatno negativna knjiga. Ma nek ide život, šta da se radi.“ – Tramp, autorima knjige, 9. juna 2016.

 

Knjigu „Tramp – cela priča“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM