Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju roman „Misterija tri četvrtine“

misterija tri četvrtine

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju roman „Misterija tri četvrtine“ autorke Agate Kristi.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na pitanje: „Kako se zove čuveni detektiv – glavni junak ovog romana?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 22. jula, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Ovo je novi slučaj Herkula Poaroa

 

Omiljeni detektiv čitavog sveta Herkul Poaro – legendarna zvezda „Ubistva u Orijent ekspresu“ Agate Kristi i najnovijih „Ubistava s monogramom“ i „Zatvorenog kovčega“ – vraća se u đavolski pametnoj misteriji. Ona se odvija u Londonu tridesetih godina dvadesetog veka.

 

Vraćajući se jednog dana s ručka, Herkul Poaro ispred svoje kuće zatiče besnu ženu. Ona zahteva da joj se objasni zašto joj je Poaro poslao pismo kojim je optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija, čoveka za koga nikad nije čula niti ga je upoznala.

 

Ni Poaro nikad nije čuo za Barnabasa Pandija niti je koga optužio za ubistvo. Uzrujan, ulazi u kuću gde saznaje da ga čeka posetilac. U pitanju je muškarac koji takođe tvrdi da je tog jutra dobio pismo u kojem ga Poaro optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija.

 

Poaro se pita koliko je još takvih pisama poslato u njegovo ime. Ko ih je poslao i zašto? Što je još važnije, ko je Barnabas Pandi, da li je mrtav, a ako je mrtav, da li je ubijen? Može li Poaro pronaći odgovore a da pritom ne ugrozi još neki život?

 

Knjigu „Misterija tri četvrtine“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM